Informatie voor de marketing en pr afdeling van uw museum

Museum marketing en pr, vooral mobiele en online toepassingen, worden steeds belangrijker. Daarin passen digitale toepassingen zoals korte museum videoclips. Museummedia in Leiden produceert deze korte videoclips voor musea in Nederland en Vlaanderen. Zij proberen de productiekosten zo laag mogelijk te houden. De productie (naar keuze UltraHD 4K of full HD) is van u en u kunt hem in het museum zelf of op uw eigen website inzetten.

U lift tevens mee op de succesvolle social media kanalen van Museummedia. @Museummedia heeft op twitter wereldwijd meer dan 32.000 unieke volgers en @museummedia_nl heeft er 12.300 in Nederland en Vlaanderen.

Korte museum videoclip

Museummedia heeft een aantrekkelijk concept voor u klaar: de korte museum videoclip! U stuurt enkele scherpe foto’s en een paar pakkende teksten. Museummedia doet de rest. Uw video commercial inclusief muziek is ’s anderendaags klaar voor toepassingen indoor en online op uw eigen website. En u profiteert van exposure op musea.tv en de populaire social media-kanalen van Museummedia. (@Museummedia heeft op twitter wereldwijd meer dan 32.000 unieke volgers en @museummedia_nl heeft er 12.300 in Nederland en Vlaanderen).

Neem contact op met Roger Busschots, roger@infofilm.nl, telefoon +31 6 42327770.

Museummedia creatieve studio en conceptontwikkelaars voor musea

Musea.tv is een portal voor het publiek. De site wordt gemaakt en onderhouden door Museummedia in Leiden. Ook de populaire social media-kanalen zijn een initiatief van Museummedia.

Als creatieve digitale studio zal Museummedia met jarenlange ervaring en deskundigheid  uw digitale museum-concepten realiseren. Denk aan videoproducties voor interne en online toepassingen, motion graphics, STER cultuur commercials, webdesign, 2D en 3D animaties, ontwikkelen van exhibits met interactieve video, etc.

Maak contact met musea.tvVoor informatie kunt u mailen naar roger@infofilm.nl of bel +31 6 42327770. Vraag naar Roger Busschots.
Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief speciaal bedoeld voor musea: Musea.tv Journaal.

Een voorbeeld van een museumpromo (op eigen initiatief gemaakt, geen opdracht):

Ontvang het Musea.tv journaal

Het Musea.tv journaal is bestemd voor musea. Er staat nuttige informatie in, aanbiedingen en tips, Verschijnt onregelmatig.

En deze korte trailer is ook gemaakt op basis van foto’s:

ONTDEK VERRASSENDE MUSEA IN NEDERLAND EN VLAANDEREN
 
ONTDEK VERRASSENDE MUSEA IN NEDERLAND EN VLAANDEREN

OVER MUSEA TV

Musea.tv is een initiatief van
INFOFILM /
MUSEUMMEDIA

EXTRA ACTIVITEITEN

WORKSHOPS EN LEZINGEN

De workshops en lezingen voor en over musea en cultuur worden gegeven in samenwerking met BELGICA vergaderruimte in Leiden.